PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Aktuelnosti iz energetike, privrede i kulture

  • Извор: АТВ
  • 21.02.2022. 14:00

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

'Elektrodistribucija Pale' radi na rekonstrukciji elektromreže i njene modernizacije. Ono što im stvara najveći problem su jake zime, propraćene obilnim nanosima snijega i vjetrovima. Ipak najviše ih motiviše poboljšana isporuka električne energije, te redovno snabdijevanje potrošača.

Bijeljina će biti centar Međunarodnog kongresa HISPA BiH od 1. do 3. aprila, posvećenom zaštiti, prevenciji i liječenju kardiovaskularnih bolesti. Naša Sanja Trifković razgovarala je o značaju kongresa, te temama i predavačima sa prof. dr Zlatkom Maksimovićem direktorom bolnice 'Sveti Vrači'.

U Trebinju uveliko traju pripreme za 'SET 2022'. Naš Bojan Nosović o svim detaljima samita razgovarao je sa Aleksandrom Brankovićem, direktorom kompanije 'SET'.

Dobojski muzej nakon četiri godine zasijao je u novom ruhu, sa dodatnim prostorijama. To je bila prilika i da se oduže umjetniku kojeg je obilježio upravo Doboj, otvaranjem legata vajara Drage Handanovića.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.