PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Aktuelnosti iz privrede i kulture

  • Извор: АТВ
  • 25.04.2022. 12:41

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Razgovaramo o Željeznicama Republike Srpske i akutnom problemu podizanja nivoa bezbjednosti na putnim prelazima, te svijesti učesnika u saobraćaju o poštovanju mjera bezbjednosti i signalizacije. Svih 248 putnih prelaza je obezbjeđeno na različite načine, a statistike ŽRS-a pokazuju da nažalost najviše bezbjednost krše drumski učesnici saobraćaja – svake godine automobili ili bicikli polome 35 ili 40 rampi.

'Elektrodistribucija Čajniče' jedna je od pet fizičkih jedinica u sastavu 'Elekstrodistribucije Pale', a pripada terenskoj jedinici Foča. Naš Goran Živković donosi priču o ovom preduzeću – koliko je zaposlenih, na koji način posluju sa korisnicima, te koji su planovi i projekti za unapređenje poslovanja?

Grad Zvornik i ove godine stipendira 200 najuspješnijih studenata i na taj način finansijski pomaže studentima i roditeljima, te ih motiviše za dalji rad i uspjehe.

Naša Biljana Stokić razgovarala je sa književnicom iz Teslića, Slavojkom Kokić.

Očekuje vas još priča iz cijele Srpske.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Тагови: