PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Aktuelnosti iz privrede, kulture i zanimljive životne priče

  • Извор: АТВ
  • 31.01.2022. 14:30

Nakon kratke praznične pauze u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Govorimo o elektro snabdjevanju, a povodom Zakona o električnoj energiji, koji je prošle godine stupio na snagu i nakon kojeg je uslijedilo razdvajanje elektro preduzeća. Sada u Srpskoj postoje 44 uslužna centra, gdje građani mogu da se informišu, te da potpišu nove ugovore.

U Zvorniku legalizacija objekata nije išla željenom i planiranom dinamikom, a činjenica da u gradu postoji značajan broj građana koji pripadaju različitim socijalnim kategorijama, donijeta je odluka da im se omogući plaćanje troškova legalizacije objekata na rate.

Donosimo priču o jedinom javnom preduzeću 'Kraljeva Gora' na području opštine Han Pijesak, koje je pred stalnim izazovima, a za uspješnije poslovanje potrebno je da saniraju dotrajalu mrežu, otklone kvarove, te riješe problemi sa pritiskom i nestankom vode.

Zanimljiva životna priča o fotografu Mladenu Blagojeviću i njegovim umjetničkim fotografijama, daće i dašak kulture. Mladen Blagojević je pravi svjetski putnik, kreativac koji svojim fotografijama prikazuje egzotične destinacije, gotovo iz mašte - one koje je posjetio na svojim proputovanjima.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм

    ''''Филм