PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Najvažnije informacije iz naših opština i gradova

  • Извор: АТВ
  • 28.02.2022. 14:30

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Nove investicije stižu u opštinu Sokolac. U planu je izgradnja dvije solarne elektrane, vrijednosti 160 miliona evra, a za izgradnju zainteresovane su dvije strane korporacije. Sve informacije ima naša Sonja Danojlić Jovanović.

Grad Zvornik osim investicija kojima može da se pohvali, doživio je veliko priznanje. Analitičari 'Financial Times-a' svrstali su ga na listu najperspektivnijih investicionih lokacija na nivou evropskih mikro gradova.

Naš Bojan Nosović razgovarao je sa Duškom Vujovićem o prilikama i planovima u HET-u.

Osim na investicijama u opštini Sokolac stalno se radi na unapređivanju kulture i obrazovanja. Narodna biblioteka je dobila 500 novih knjiga.

Lijepe vijesti stižu i iz Prijedora, gde je gradonačelnik Slobodan Javor potpisao ugovore o stipendiranju sa 801 đakom i studentom. Iz budžeta garda za ovu namjenu izdvojeno je 800 hiljada maraka.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Одметница (12+) (Р)

    Одметница (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.