PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Nova online platforma 'Berza rada'

  • Извор: АТВ
  • 20.12.2021. 15:45

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Zavod za zapošljavanje Republike Srpske izradio je posebu online platformu 'Berza rada', koja ima za cilj da posreduje između poslodavaca i tražioca posla, ali i da unaprijedi praćenje tržišta rada i povećava njegovu efikasnost.

Naša Jelena Grahovac pripremila je reportažu o Investiciono-razvojnoj banci Republike Srpske, a povodom nedavnog jubileja i svih poslovnih uspijeha – od pomoći privrednim subjektima kako bi razvili svoje biznise i unaprijedili poslovanje, preko uspješno održane Prve investicione konferencije 'Invest Srpska' do njenog aktivnog učešća na međunarodnom planu.

Zvornički Dom omladine obogatio je svoj programski sadržaj, a dobio je i novu opremu. Sada u svom vlasištvu imaju digitalni bioskopski projektor, pa će tako Dom postati mjesto gdje se gledaju najbolji svjetski filmovi. 

Očekuje vas još mnogo interesantnih priča iz svih krajeva Srpske -  'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Тагови: