PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Posljednje izdanje u 2021. godini

  • Извор: АТВ
  • 27.12.2021. 14:00

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' imali ste priliku da pratite aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. I u današnjem, posljednjem izdanju za ovu godinu očekuju vas zanimljive i aktuelne teme iz svih krajev Srpske.

Odlične informacije stižu iz Dervente, gdje je kineska kompanija 'Mirisan', koja se bavi proizvodnjom dušeka, ostvarila izuzetne rezultate. U narednoj godini namjeravaju da prošire posao i da zaposle još stotinjak radnika.

Zavod za zapošljavanje Republike Srpske od početka decembra sprovodi anketiranje poslodavaca, a u cilju istraživanja tržišta. Iz Zavoda najavljuju da će rezultati ankete biti poznati početkom 2022. godine.

U Foči su potpisani ugovori sa poslodavcima o obavljanju pripravničkog staža u javnim i privatnim preduzećima sa područja ove lokalne zajednice. Za mlade pripravnike će ovo biti prva stepenica za dobijanje stalnog zaposlednja, a za poslodavce da steknu nove radnike i pruže im priliku za usavršavanje i sticanje iskustava.

Banja Mlječanica na dobrom je putu da postane vodeća zdravstvena ustanova u Srpskoj, pa i u regionu. Prva stanica da to postane, ali i opravda prethodno stečen status respektabilne medicinske ustanove, je izgradnja najsavremenijeg dijagnostičkog centra.

Urednica i voditeljka Zoricom Petković i ekipa emisije 'Naša Srpska' želi vam srećne praznike i uspješnu 2022. godinu!

'Naša Srpska' ponedjeljk u 18 časova i 20 minuta.

Тагови: