PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Pregled aktuelnih i zanimljivih priča iz Srpske

  • Извор: АТВ
  • 07.02.2022. 14:00

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

'Željeznice Srpske' trebalo bi da uskoro budu organizovane kao holding preduzeće sa tri zavisna preduzeća. Kako posluju sa smanjenim brojem osoblja i u otežanim okolnostima, ali idalje sa velikim ciljevima u priči naše Božane Živanović.

Provjerili smo kako teku pripreme na planini Javor u Igrištu, gdje se trenutno radi na izradi regulacionog plana skijališta, a koje će ponuditi turistima mnoštvo sadržaja. I iz Zvornika stižu dobre vijesti – nove i kvalitetnije prostorije biće dostupne korisnicima 'Centra za podršku i razvoj', koji koristi 55-oro mališana.

Pogledajte kako je Tehnička škola 'Mihajlo Pupin' iz Bijeljine svečano obilježila vijek postojanja. Sa ponosom pričamo o omladini Srpske - iz godine u godinu sve više učenika Muzičke škole 'Savo Balaban' iz Prijedora kući donosi vrijedne nagrade sa različitih takimčenja.

Donosimo i intervju sa Acom Stanišićem, direktorom 'Elektodistirbucije Pale'.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм

    ''''Филм