USKORO

Nove sezone omiljenih emisija

  • Извор: АТВ
  • 27.08.2022. 12:00

Bogata i kvalitetna domaća produkcija, moderni pristup izvješavanja i kreiranja sadržaja je ono čemu naša medijska oduvijek teži. U godini jubileja za jesenju shemu prirpemamo vam mnoštvo novih sadržaja, a prije svega donosimo nove sezone emisija koje su itekako zapažene na lokalnom i regionalnom medijskom prostoru.

Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', novim izgledom i pristupom, rasvijetliće događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovoriće o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakovati činjenice i rekonstruisati slučajeve zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način,precizno poput vještaka.


.


Oduvijek ste se pitali šta se događa na sastancima iza zatvorenih vrata? Htjeli ste da ličnosti iz javnog života pitate lična i ona 'škakljiva' pitanja? Ona se vraća i za vas će pitati sve ono što želite da znate. Autorska emisija dugogodišnje urednice i TV lica, 'Tet-a-teT sa Tatjanom Trninić' i ove sezone će na pomalo provokativan način, otvorenim i iskrenim razgovorom, ponuditi 'drugo lice' njenih sagovornika.




Naš dvojac, Andrej Knežević i Ivan Dragičević, upravo sada su u nekoj od evropskih prestonica u potrazi za pričama naših sportista. I ove sezone emisije 'Na ivici terena' naši 'zlatni momci' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju velikih evropskih klubova.


Neki kuvaju zato što moraju, a neki jer u tome uživaju. Mi već krčkamo u ATV-ovoj kuhinji, a naša Dragana Božić u novu sezonu ulazi sa pojačanjem kojem nećete odoljeti, baš kao i ukusnim večerama koje će se pripremati. Master chef Predrag Tošić boriće se sa Draganinim gostima za titulu najbolje spremljene večere, a ona će se potruditi da vam otkriju ono što o njima ne znate. Na vama je samo da nestrpljivo očekujete kulinarski show 'Ko to kuva večeru?', zanimljive goste, sjajne recepte i nezaboravnu atmosferu naše večere

.


Nove sezone omiljenih emisija stižu u program ATV-a. Uskoro! Ne mjenjajte kanal!

Тагови: