OD PONEDJELJKA DO PETKA U VEČERNJEM TERMINU

PRIJATELJI: Porodica do kraja!

  • Извор: АТВ
  • 01.05.2022. 13:54

Kultni izvor smijeha i najboljih komičnih situacija od '94. godine do danas jedan od najomiljenijih sitkoma, 'Prijatelji', koji nas zasmijavaju, uče prijateljstvu i vještini zabavljanja u životu od 2. maja i na programu ATV-a.

'Šest jahača apokalipse' – Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross i Chandler – u svom cimerskom životu prošli su 'sve i svašta' – od karijernih i egzistencijalnih kriza, romansi, avantura, svađa i pomirenja, i svega onoga što je život. Sa mnogo humora, vedrine i posebnog pogleda na svijet koji razoružava, čak i one koji na život gledaju pomalo pesimistično.

Na programu ATV-a od 2. maja očekuju vas avanture i dogodovšine jedinstvenih 'Prijatelja', od prve pa sve do desete sezone, u večernjem terminu, kada nam je smijeha i uživanja, kažu mudri, najviše potrebno.

Prva sezona serije ‘Prijatelji’ upoznaje nas sa Rachel, Monicom, Phoebe, Joeyjem, Chandlerom i Rossom i otkriva kako ovo veliko prijateljstvo počinje. Rachel dolazi u Central Perk nakon što je pobjegla s vlastitog vjenčanja i useljava se kod Monice, svoje prijateljice iz srednje škole. Ross, Monikin brat i arheolog, poznat po svojim propalim brakovima, koji je u Rachel zaljubljen još iz srednjoškolskih dana, konstantno joj pokušava izreći svoje osjećaje. Međutim, uvijek mu se nešto nađe na putu. Joey je samac i glumac koji se konstantno pokušava dokazati i dobiti prestižan angažman, dok Phoebe radi kao masažerka i pomalo je ekscentričnog karaktera zbog problema koje vuče još iz djetinjstva kada joj je majka počinila samoubojstvo. Chandler je sarkastičan, nevješt s riječima, i nezadovoljan svojim poslom u mutlimilionskoj kompaniji.

Sve što se dešava između ovih prijatelja, osim zaraznog smijeha i ljubavnih avantura, je ono što ostaje za cijeli život – porodica koju su stvorili sami.

Ako do sada niste odrastali uz njih ili ne znate sve replike napamet, sada je idealna prilika da sebi dopustite avanturu – PRIJATELJE!

Od 2. maja u večernjem terminu.

Тагови: