Занимљива путовања и сјајни рецепти – Лазар Петровић открива најљепше тачке Републике Српске - природа, авантура и традиционална кухиња.
Ове недјеље посјетиће Зеленковац и Пецку. Кувао је потаж од гљива и право колаче чупавце у визитор центру Пецка. Такође, те обишао и манастир Медна.
'Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и у вама побудити жељу да и сами посјетите та мјеста, и да баш као и актер нове кулинарско-путописне емисије АТВ-а, доживите једиствене тренутке, пробате специјалитете традиционалне кухиње, упознате људе и све то заједно заволите.
'Путуј, пробај, заволи са Лазаром', недјеља у 18 часова и 20 минута.