VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Vikend uz osmijeh i dobru atmosferu

  • Извор: АТВ
  • 11.03.2022. 19:00

Subota i nedjelja vrijeme je za druženje, odmaranje i 'punjenje baterija' za novu radnu sedmicu. Upravo sve to vam donosimo u našem vikend jutarnjem programu 'Vikend Vekerica' gdje vas kao što ste i navikli od 8 časova i 30 minuta očekuje naša nasmijana i raspoložena Jovana Radosavljević i mnogo zanimljivih priča za početak sjajnog vikenda.

U subotu razgovaramo o Međunarodnom danu žena koji je obilježio sedmicu na izmaku – prisjetićemo se kako se to nekada proslavljao 8. mart.

Donosimo priču o Jovani Aćimović koja ima poseban hobi i talenat. Zovu je 'djevojka od čokolade', a ona se bavi pravljenjem pravih malih čuda od čokolade.

Za ATV govori jedna od diva glumačkog svijeta, nama svima poznata Violeta iz 'Boljeg života', ali isto tako nezaboravna ministraka Milevica u 'Igri sudbine' – Lidija Vukićević.

U nedjelju uživamo uz prvenac benda 'Chill out' iz Čelinca, koji prijeti da bude novi zarazni zvuk na domaćoj muzičkoj sceni. Bili smo na promociji njihove pjesme 'Slika tvog osmjeha' i donosimo utiske.

O mladim talentima uvijek rado govorimo. Stoga, očekuje vas priča o virtuozu harmonike, mladom Đorđu Periću iz Bijeljine.

Zanimljiva priča stiže iz Rajačkih piminaca kod Negotina – staro groblje stećaka kandidat je za UNECO-vu listu svjetske baštine. Pogledajte kako izgleda ovo fascinantno mjesto kojeg još zovu i 'srpski Stonehenge'.

Već znate, donosimo i odlične recepte, a ovog vikenda na meniju su starinski gulaš i slatke pitice. Idealno baš za nedjlejni ručak.

'Vikend Vekerica', vikend u 8 časova i 30 minuta.

Тагови:
  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 13:30 Тајне музеја

    '' Тајне музеја