Предсједник Скупштине града Бијељина

Ђурђевић: Провлачење кроз блато нечијих мајки, бака и супруга није политика, него зло

  • Извор: АТВ
  • 24.09.2024. 08:33

Политика која нечије мајке, баке и супруге провлачи кроз медијско блато - није политика него чисто зло против кога се морамо борити, поручио је предсједник Скупштине града Бијељина Александар Ђурђевић.

Ђурђевић се у објави на Фејсбуку осврнуо на, како је рекао, увреде и неистине изнесене у кампањи.

"Бруталне увреде, неистине и ништа даље од тога је изгледа једино оно што политика једне стране у овој кампањи може да понуди. Хајка која је усмјерена против госпође Бојане Савић, мајке предсједника ГрО СНСД Бијељина Бојана Савића је најблаже речено срамна. Тета Бојану познајем скоро читав живот јер сам са Бојаном пријатељ још из забавишта, а о томе шта је Љубиша Савић урадио за свој народ и свој град, да и не говорим. Овакав линч не заслужује нико, а поготово не ова честита породица", навео је Ђурђевић.

Он је позвао политичке актере на коректно понашање до краја кампање.

"Онима који то раде, нека ово служи на част. Одговорићемо им радом, одговорићемо им добрим дјелима, одговорићемо им бољитком грађана Бијељине. Упркос свакодневним прљавштинама из једне кухиње, још једном замолити све политичке актере да ову утакмицу ипак одиграју фер и коректно, колико год је могуће и да је приведемо крају на један достојанствен начин, а у корист свих наших суграђана“, поручио је Савић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.