Сарајево

Мама, тата, жига ме срце: Џејлин отац кроз сузе о њеним посљедњим тренуцима

  • Извор: Агенције
  • 19.10.2024. 20:49

Шеснаестогодишња Џејла Драпић из Сарајева преминула је 11. октобра након компликација насталих усљед стоматолошке интервенције.

Њен отац Муамер гостовао је код Сенада Хаџифејзовића у "Централном дневнику".

"Десило се да смо водили дијете код стоматолога др Хариса Мекића који је лијечио њене зубе, више њих, али је, према његовим ријечима, један, тај зуб, био ризичан. Рекао је када је залијечио зуб да је нормално да осјети бол на топло-хладно! Пред крај септембра зуб је почео израженије да је боли, почела је да отиче. Први пут сам је видио да плаче због зуба! Наводно јој је снимао, отворио зуб, очистио, у чему је проблем, каже: 'Има ту, дешава се нешто...'' Рекао сам: 'Извадите, докторе'. Каже: 'Не бих ја то, кренула је осмица. Покушаћу да залијечим. Ако не буде могло, вадићемо!' Отишли смо код љекара опште праксе да нам да антибиотике. Дијете је почело да пије антибиотике, ситуација гора… Врат отиче, не једе три дана ништа. Супруга га је опет контактирала, упозорила га је да је стање горе. Он у поруци каже: 'Само нека чисти зуб од хране и нека настави са антибиотиком'. Каже: 'Нека одмара...'' Ми смо тако и поступили. Доктор нам савјетује облоге, антибиотике. Дијете заспало мало, пробуди се вриштећи и говори: 'Мама, тата, жига ме срце'", испричао је кроз сузе Муамер Драпић.

Ђоковић помео Надала у 'посљедњем плесу'

Ђоковић помео Надала у 'посљедњем плесу'

Рекао је и да је поднио пријаву "за убиство свог дјетета". Додао је да је зуб извађен, дијете би сад било кући.

"Чекало мене, да каже: 'Тата, хоћеш кафу?' Да ме загрли", рекао је отац тинејџерке чија је смрт потресла БиХ.

Подсјећамо, тинејџерка Џејла Драпић преминула је након стоматолошког захвата, али детаљи смрти још нису утврђени нити се може дати одговор на питање ко је крив. Стоматолог је Џејлиној мајци савјетовао на који начин да лијечи своју кћерку, али њој се стање погоршавало.

Дирљив гест Звезде након потресне приче малог Виктора

Дирљив гест Звезде након потресне приче малог Виктора

Из ординације су појаснили да је пацијенткиња 30. септембра 2024. године посјетила њихову ординацију због зубобоље, гдје јој је пружена неопходна стоматолошка услуга. Како тврде из ординације, према њиховим сазнањима, пацијенткиња је наредни дан наставила лијечење у другим здравственим установама.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Серија: Немирни (16+)

    'Српска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића "Један погрешан корак", а режирао је Дарко Николић

  • 23:00 Филм

    ''''Филм

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм