Сарајево

Меша Селимовић освојио мандат на изборима

  • Извор: Агенције
  • 09.10.2024. 16:08

Након 8. Локалних избора одржаних прошлог викенда, услиједиле су бројне анализе. Али, ови избори, одржани у сјенци велике трагедије која је погодила југ и централни дио БиХ, донијели су и једну занимљивост.

Тако ће Меша Селимовић, имењак и презимењак славног књижевника, у наредне четири године бити члан Општинског вијећа Новог Сарајева, на чијем челу ће бити актуелни градоначелник Сарајева Бењамина Карић.

Према прелиминарним резултатима, након пребројаних 88 одсто гласова у овој општини, овај члан члан Странке демократске акције (СДА), освојио 603 гласа, те се са седмог "пробио" до другог мјеста, одмах иза Керима Балића, носиоца листе. 

Миличевић открио кога сматра лидером опозиције у Српској

Миличевић открио кога сматра лидером опозиције у Српској

"Овај резултат не бих могао постићи без вас, и заиста сам неизмјерно захвалан свима који су вјеровали у мене и моју визију за Ново Сарајево“, написао је Меша Селимовић, захваљујући се бирачима на указаном повјерењу.

У Општини Ново Сарајево, побједник у трци за Општинско вијеће је СДП, слиједе га СДА, Странка за БиХ, а потом Наша странка, Народ и Правда, Демократска фронта итд.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.