Скупштина града Прњавора усвојила одлуку

Мјештани насеља Штрпци да уплате по 2.000 КМ за изградњу водоводне мреже

  • Извор: СРНА
  • 21.08.2024. 18:30

Скупштина града Прњавора усвојила је данас одлуку о учешћу грађана у изградњи водоводне секундарне мреже у мјесној заједници Штрпци којом је предвиђено да корисници уплате по 2.000 КМ, а омогућено је плаћање у пет рата.

Мјештани насеља штрпци да уплате по 2.000 КМ за изградњу водоводне мреже

Скупштина града Прњавора усвојила је данас одлуку о учешћу грађана у изградњи водоводне секундарне мреже у мјесној заједници Штрпци којом је предвиђено да корисници уплате по 2.000 КМ, а омогућено је плаћање у пет рата.

У одлуци се појашњава да је неопходно да корисници имају изграђен шахт са потребном инфраструктуром, а у случају удаљености веће од 100 метара од дистрибутивне мреже корисник је дужан додатно платити трошкове рада и утрошеног материјала према цјеновнику носиоца овог пројекта, Комуналног предузећа "Водовод".

"Како би потписали појединачне уговоре заинтересовани грађани треба да се обрате предузећу `Водовод` Прњавор. Прву рату је потребно уплатити до краја године, а наредне четири квартално у сљедећој години", наводи се у одлуци.

Град Прњавор је раније изградио дистрибутивни цјевовод од кружног тока на Вијаци до базена у Ружевцима у који је прије неколико мјесеци пуштена вода.

У међувремену, било је потребно ријешити одређене правне процедуре како би предузеће "Водовод" могло почети активности на прикључивању воде, а данашњом скупштинском одлуком отклоњена је и последња формална препрека.

Скупштина града Прњавора усвојила је данас и неколико одлука о продаји непокретности у својини града, између осталог и одлуку о продаји земљишта у Пословној зони Вијака која предвиђа долазак новог инвеститора.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    'Страначка хроника

  • 21:40 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)