Грађани очекују боље дане

Након 23 године нови начелник у Угљевику

  • Извор: АТВ
  • 08.10.2024. 19:10

Драган Гајић након 23 године владавине Василија Перића, долази на чело Угљевика који ће водити наредне четири године. Тако су одлучили грађани. Ни данас не крију задовољство избором. Очекују боље дане.

"Шта очекујем? Очекујем нешто боље, шта ћу друго. Ако Бог да да будемо живи и здрави, да буде само боље“, каже једна наша саговорница.

"Па ваљда боље нешто, па шта буде“, додаје други саговорник.

"Млађи јесте, требао би да буде бољи, а да ли ће бити о том потом“, каже један човјек.

Прво ће, када ступи на функцију, Гајић сагледати финансијско стања у општини. И као одборник у Скупштини општине са колегама је амандманима доносио важне одлуке за грађане, неке од њих, каже, никада нису спроведене у дјело.

"Низ одлука је донесено позитивних у корист грађана што се тиче разних капиталних пројеката, међутим то је остало све заборављено. Да јесам изложио и рекао сам да ћу урадити у свом четворогодишњем мандату и поред тога низ капиталних пројеката који су Угљевику неопходни. Иза тога стојим, грађанима сам обећао“, каже кандидат СНСД-а за начелника општине Угљевик Драган Гајић.

Бројне су ствари које треба ријешити у Угљевику. Капитални пројекти који не смију чекати, каже будући начелник.

Неће бити лако, преамбициозни су задаци које је пред себе поставио, каже Драган Гајић. Ипак, тврди да ће да уради све што је обећао у предизборној кампањи, а наде се и много више од тога.

Подршку да уради посао који је обећао имаће, по свему судећи и у Скупштини општине. Вјерује у комотну већину. Угљевик дефинитивно чека ново вријеме, каже будући начелник.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)