Вишеград

Осам странака подржаће Ђуревића за начелника

  • Извор: СРНА
  • 04.06.2024. 17:45

Осам политичких партија у Вишеграду даће подршку кандидату СНСД-а за начелника општине Младену Ђуревићу, а на данашњем састанку усаглашене су активности за наредни период.

Ријеч је о подршци партија НДП, УС, ДЕМОС, НПС, ДНС, СП, СПС и СДА.

"Вјерујемо да ће СНСД са коалиционим партнерима остварити велику убједљиву побједу", изјавио је Ђуревић, предсједник Општинског одбора СНСД-а.

Он је нагласио да је сарадња са свим коалиционим партнерима на високом нивоу и да се сви договори испоштују, те да заједништво показује да су на правом путу.

Предсједник Општинског одбора НПС-а Миле Перић рекао је да су са СНСД-ом најдуже у коалицији и да је договорено да подрже кандидата за начелника Младена Ђуревића.

Предсједник ОО НДП-а Данка Радовић рекла је да подржавају Ђуревића за кандидата, јер је сарадња до сада била коректна.

Предсједник ОО ДНС-а Српко Баранац рекао је да су подржали Ђуревића јер је све што чине за добробит Вишеграда.

"Желимо да у наредним годинама Вишеград буде град у који долазе млади људи и да се враћају", додао је Баранац.

Предсједник ОО Демоса Мирко Мајсторовић рекао је да су дали начелнику подршку за будуће изборе јер сматрају да је то исправан и прави пут.

Шеф Повјереништва СПС-а Немања Ристић рекао је да су у тој странци једногласно подржали кандидата за начелника Ђуревића јер мисле да је то прави избор за развој града, странку, те истакао да очекују побједу.

Предсједник ОО УС Дарко Лечић рекао је да су из те странке дали подршку Ђуревићу и да очекују да ће кампања бити фер и коректна.

Предсједник ОО СП Јадранко Јањић рекао је да је та странка дуго година коалициони партнер са СНСД-ом и да се тај пут не мијења.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)