Недостаје још једна операциона сала

Размишља се о проширењу капацитета Болнице ''Србија''

  • Извор: АТВ
  • 25.09.2024. 19:22

Болници Србија у Источном Сарајеву недостаје још једна операциона сала зато се размишља о проширењу, каже министар здравља и социјалне заштите Ален Шеранић након састанка са директором болнице и градоначелником Источног Сарајева.

Добро је што се љекари враћају са специјализације, а најављена је набавка нове опреме.  

"Мамограф који је неопходан свакако не само у болници него у широј регији. Разговарали смо и са Градом Источно Сарајево да заједнички уђемо у тај процес и да покушамо заједно набавити најсавременији мамограф који би био на користи цијеле регије“, рекао је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

Министарство и управа ће заједно наћи рјешење дуговања према радницима из протеклог периода, каже директор болнице Небојша Шешлија. Увођење нових услуга дало је резултате у пословању. 

"Задње четири године болница послује позитивно што до сада никада није био случај, гдје смо кроз повећање обима посла и повећање броја услуга које пружамо нашим становницима успјели остварити позитивно пословање и са ФЗО Републике Српске“, каже директор Болнице "Србија“ Небојша Шешлија.

Подршка града Источно Сарајево ни у наредном периоду неће изостати када је ријеч о улагањима у Болницу Србија, поручио је градоначелник Љубиша Ћосић. Међутим, најважније је враћање повјерења пацијената ове регије у једну овакву здравствену установу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)