Хуман гест

Ученици из Добоја прикупили помоћ за општине погођене поплавама

  • Извор: СРНА
  • 11.10.2024. 13:53

Ученици Основне школе "Вук Стефановић Караџић" из Добоја организовали су данас хуманитарну акцију прикупљања помоћи за општине у ФБиХ које су недавно погођене катастрофалним поплавама.

Члан подмлатка школског Црвеног крста Михајло Кузмановић рекао је новинарима да су на идеју дошли након објава у медијима о катастрофалним поплавама.

Наставница и руководилац школског Црвеног крста Нада Јовић похвалила је ову хуману иницијативу коју су ученици и родитељи подржали у великим броју.

Секретар добојске Градске организације Црвеног крста Марина Протић рекла је да је ова школа само једна од установа, институција и организација у граду које су се одазвале апелу за прикупљање помоћи.

Она је подсјетила да је Добој добио подршку других локалних заједница током поплаве 2014. године.

Протићева је рекла да су током акције која је почела у понед‌јељак, 7. октобра, прикупљени прехрамбено-хигијенски пакети, постељина, обућа, од‌јећа и алат који ће у Јабланицу бити испоручени у понед‌јељак, 14. октобра.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.