Премијер Српске

Вишковић: У Власеници реализовани бројни пројекти уз помоћ републичке власти

  • Извор: СРНА
  • 21.09.2024. 17:34

Премијер Републике Српске Радован Вишковић истакао је да су у општини Власеница, уз помоћ републичке власти, реализовани бројни пројекти међу којима је и недавно отворени Ски-центар "Игришта".

Вишковић, коме је данас на свечаној сједници и академији поводом Дана и крсне славе општине уручено највеће општинско признање "Златни грб", подсјетио је на године када у Власеници није постојала конекција локалне и републичке власти и када су највише трпјели грађани, као и на период од доласка на власт актуелног начелника општине Мирослава Краљевића, који је у сарадњи са републичком влашћу опоравио ову локалну заједницу.

Он је рекао да очекује убрзанији развој општине Власеница и најавио почетак изградње треће траке путног правца преко Зворника и Гацка до Требиња, те изградњу асфалтног пута до српског стратишта на Рогосији.

Егић: Сјећања на јунаштво предака преносити младима

Егић: Сјећања на јунаштво предака преносити младима

Вишковић је позвао људе из других партија и народа да се такмиче у пројектима, а не у омаловажавању, те додао да ће увијек бити оних који то чине, али да ће честитати супарнику ако је направио више и боље.

Премијер Српске је рекао да је оно што га држи у политичком животу чињеница да не могу да му одузму дјела, да могу да га не воле и куде, али да дјела говоре, и оно што човјек остави иза себе.

Вишковић је захвалио и истакао да је привилегија то што му је на свечаној сједници и академији у Власеници поводом Дана и крсне славе општине уручено највеће општинско признање "Златни грб" за највише заслуге у развоју ове локалне заједнице и дугорочни допринос економском и друштвеном напретку.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм

    ''''Филм

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм