Кандидат СНСД-а за градоначелника

Жунић: Дервента закорачила у озбиљну фазу развоја

  • Извор: СРНА
  • 07.10.2024. 13:29

Кандидат СНСД-а за градоначелника Дервенте Игор Жунић изјавио је након побједе на локалним изборима да је Дервента закорачила у озбиљну фазу развоја и да ће као нови градоначелник те кораке још да убрза.

"Фокус рада ће бити на привреди и привредном развоју, али и на друштвеним дјелатностима, као што су спорт, култура, туризам и све оно што треба људима да омогући да се лијепо осјећају у свом мјесту", рекао је Жунић Срни.

Он је навео да је сигуран да ће са својим тимом и свим грађанима Дервенте који ће му, како каже, давати снагу из којих ће црпити идеје и визије да ће град у наредне четири године бити још љепше и боље мјесто за живот.

Жунић је изразио захвалност свим грађанима Дервенте који су изашли на изборе и на тај начин показали своју слободну вољу, без обзира за кога су гласали.

"Захваљујем и мојим политичким противницима - кандидатима за градоначелника који су водили фер кампању и желим им успјешан даљи политички рад", рекао је Жунић.

Он је изразио захвалност и коалицији која је стајала уз њега.

Према непотпуним подацима Централне изборне комисије БиХ, након обрађених 99,1 одсто бирачких мјеста, Жунић је освојио 5.798 гласова или 50,49 одсто, а кандидат СДС-а Владо Ковачевић 5.168 гласова или 45,01 одсто.

Пратите нас и путем Вибера