"Плантажа 2024"

Акција полиције у Дубици: Пронађен засад индијске конопље и више од 7 кг марихуане, ухапшена два лица!

  • Извор: АТВ
  • 03.07.2024. 10:47

Два лица из Козарске Дубице ухапшена су јуче у склопу акције "Плантажа 2024".

"Полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица дана 02.07.2024. године поступајући по плану акције ''Плантажа 2024'' лишили су слободе лица Д.Л. и С.Б. из Козарске Дубице и претресом пронашли засад индијске конопље и зелену биљну материју која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану.

Претресом стамбеног објекта који користи Д.Л. пронађена је ПВЦ посуда са четири замотуљка зелене биљне материје која својим изгледамо асоцира на опојну дрогу марихуану укупне бруто масе око 92 грама, док је претресом стамбеног објекта који користи С.Б. пронађен и одузет већи број ПВЦ врећица и стаклених тегли у којима се налазила зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану укупне бруто масе око 7.490 грама, 45 стабљика индијске конопље у саксијама, мрвилица, дигитална вага, пушка М48 и 19 комада метака. 


Такође истог дана у оквиру акције „Плантажа 2024“ од два лица из Козарске Дубице одузета је зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану укупне бруто масе 17,9 грама, саопштено је из ПУ Приједор.

У току је рад на комплетирању предмета након чега ће се Окружном јавном тужилаштву Приједор против Д.Л. и С.Б. доставити извјештај за почињено кривично дјело „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, док се осумњиченом С.Б. на терет ставља и кривично дјело „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“. 


Пратите нас и путем Вибера

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.