Београд

Ако му није пресудио суд, има ко ће: Невенина породица огорчена због казне убици

  • Извор: Телеграф
  • 26.09.2024. 16:51

Породица Невене П. (16), која је убијена 10. априла 2023. у Рипњу, разочарана је што је Стојан Илић осуђен на 19 година затвора. Очекивали су, кажу, казну доживотног затвора.

Пресуда је породицу веома потресла, у сузама су изашли из суда, а Невенина бака Мирјана онесвијестила се испред Палате правде након разговора са новинарима.

"Неће остати на овоме. Бар да је добио 30 година... Ово је понижавајуће. Је л' ово није за доживотни затвор? Надамо се да ће тужилац да се жали на пресуду и да ће да добије већу казну. Ово је брука. Њему је крај, ако му није пресудио овај суд, има ко ће. Има моја Невена ујака и браћу", рекла је за "Телеграф.рс" бака Мирјана и додала да "плаче нон-стоп, ноћ и дан".

Пронађено оружје и експлозив - Група хрватских држављана изазвала опсадно стање на Новом Београду

Пронађено оружје и експлозив - Група хрватских држављана изазвала опсадно стање на Новом Београду

Невенина мајка Сања упитала је да ли један живот може да кошта 19 година.

"Она је дијете од 16 година. Он је њу, након што ју је избо, тукао шипком. Ово је брука и срамота. Небитно је што је напао и нас троје, њу је убио. Ја ћу онда да убијем његово дијете. На прошлом суђењу су рекли да му пријети доживотна. Рачуна му се притвор, изаћи ће за 17 година, опет ће неког да убије. Неће се смирити, питање је ко ће да му буде сљедећа жртва", рекла је Невенина мајка.

Пратите нас и путем Вибера