Код Високог

Аутомобил слетио у ријеку Босну: Спашена особа тврди да су у возилу биле још три особе

  • 10.10.2024. 08:14

На регионалној цести Какањ - Високо, један сат иза поноћи, возило са четири особе слетјело је у ријеку Босну, а једна особа успјела се спасити и информисати полицију о овом догађају.

Алдина Алић, портпаролка МУП-а Зеничко-добојског кантона је казала да је Полицијска станица Високо синоћ око 1 сат информисана да је у мјесту Бузић Махала уочена особа с видљивим повредама, тешко комуникативном стању, те да је полиција изашла на мјесто догађаја.

"По доласку на мјесто догађаја, особа која је затечена с видљивим повредама, полицијским службеницима је рекла да је била у возилу са још три особе те да су слетјели у ријеку Босну у мјесту Добриње", казала је Алић.

Полицијски службеници су отишли на мјесто догађаја те уочили трагове возила који су завршавали у ријеци Босни те су одмах на мјесто догађаја изашли и припадници спасилачких тимова МУП-а ЗДК и ватрогасци.

"Јутрос у 4:15 сати је лоцирано возило, на мјесто догађаја је упућена и наша специјална јединица те је у 7 сати на мјесто догађаја изашла и увиђајна екипа Сектора крим полиције с тужиоцем како би се приступило извлачењу возила", закључила је Алић за Клиx.ба.

За сада није познато да ли је у овој несрећи било погинулих особа, а више информација биће познато ускоро.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.