Огласили се из Аеродрома Сарајево

Бх. медијима стигао пријетећи мејл: ''Бомбе су на аеродрому у Сарајеву''

  • Извор: Агенције
  • 23.09.2024. 16:39

На Сарајевском аеродрому постављене су експлозивне направе, наведено је у мејлу који је данас стигао на адресе више бх. медија.

"Ми смо босански муслимани. Уз допуштење Узвишеног Алаха, ваша смрт ће бити дуга и болна. Сјећамо се шта се дешавало током босанског рата. Нисмо заборавили тугу коју сте унијели у дом сваке породице", наводи се у пријетећем мејлу.

У мејлу је наведено да је ''већина мислила да су избјегли одговорност, али не данас''.

"Данас ћеш умријети. Вођени смо осветом свима вама за смрт наше браће. Море ће се пролити крв. Не можете побјећи од смрти. Алаху Акбар", пише у мејлу који је стигао са адресе bosnjaci@mail.bg.

Овим поводом огласио се и сарајевски аеродром.

"Путем мејл адресе ЈП Међународног аеродрома Сарајево, запримљена је анонимна дојава о постављеним експлозивним направама на простору аеродрома. Одмах по пријему информације, активиран је план д‌јеловања у кризним ситуацијама. Све надлежне службе на терену поступају у складу са својим задужењима, а проводе се све потребне мјере предвиђене важећим безбједносним протоколима. Међународни аеродром Сарајево блиско сарађује с надлежним безбједносним агенцијама, те предузима све потребне мјере како би осигурао безбједност свих присутних на аеродрому“, поручено је из сарајевског аеродрома, преноси Радио Сарајево.

Из Аеродрома су замолили грађане за разумијевање и стрпљење док се проводе предвиђене процедуре. 

"Све даљње информације биће правовремено комунициране", саопштили су из аеродрома.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.