Туга

Болна исповијест оца трагично страдалог Бориса (18) и његове дјевојке Дејане (17) - Угасила су се два најљепша осмијеха

  • Извор: Блиц
  • 20.09.2024. 10:14

Дани пролазе, живот се наставља за све сем нас који смо за њих живјели.

Написао је то Владимир Мајорски, отац трагично страдалог Бориса (18) који је 18. октобра 2022. године погинуо у стравичној саобраћајној несрећи код Бешке. Са њим је на мотору била и негова дјевојка Дејана.

Иако је од трагедије у којој су Борис (18) и Дејана (17) изгубили животе прошло скоро двије године, ране на очевом срцу не зарастају.

– Ми ћемо остатак живота провести у прошлости чувајући тако та предивна два осмијеха негдје дубоко у себи и наставити да корачамо кроз трње живота који нам је преостао. Остаје нам само нада да ће доћи дан када ћемо бити поново заједно, али овај пут у вјечности, гдје смрт не постоји, гдје влада љубав и срећа и гдје нас нико и никада неће раздвојити. За тај тренутак живимо, са вјером, када буде воља Божија умиремо.

Млади пар почива заједно

Подсјетимо, језива саобраћајна несрећа догодила се 18. октобра 2022. године када су Борис и Дејана су мотором кренули на излет у једно етно-село код Новог Сада, а до несреће је дошло када их је покосио Слободан Б. (83) из Крчедина својим “мерцедесом” на путу Нови Сад – Инђија, код Бешке. Слободан Б. није уступио првенство пролаза тинејџерима који су били на мотору, услијед чега је и дошло до саобраћајне несреће.

Возач мерцедеса има инострану возачку дозволу, јер је пола свог живота провео радећи у Њемачкој, а он је и након несреће возио и аутомобилом долазио на суђење, како је испричао Борисов отац.

Возило уништено - Тешка незгода у БиХ, камион слетио у провалију

Возило уништено - Тешка незгода у БиХ, камион слетио у провалију

Борис је ишао у куварску школу у Београду, док је Дејана Нералић (17) матурирала у средњој школи у Инђији. Њена матура није могла да прође без Бориса: он је дошао мотором и додатно јој уљепшао дан.

Борис и Дејана сахрањени су заједно на гробљу у Старој Пазови. Родитељи Бориса и Дејане су једни другима подршка и редовно су у контакту.

Дејана погинула 27 дана прије пунољетства

– Толико тога о мојој Дејани има да се каже, када бих почела требало би ми 17 година да све испричам. Она је мој анђео, у сваком смислу. Мој понос, дијете пуно врлина и доброте. Толико је била зрела за своје године, толико тога је жељела да научи. Боже колико је само планова за будућност имала – потресним ријечима објаснила је Емина Боротић, неутјешна мајка Дејане из Голубинаца.

Како каже, Дејана је непосредно прије трагедије направила списак кога ће позвати на своје пунољетство које, нажалост, није дочекала, јер је настрадала 27 дана прије званичног уласка у свијет одраслих.

Ватрогасно возило слетјело са пута, повријеђено осам ватрогасаца

Ватрогасно возило слетјело са пута, повријеђено осам ватрогасаца

– Ја не живим више, све је нестало са њом. Дејана је млађа и старија сестра, имам четири дјевојчице, моја четири поноса и највећа успјеха у животу. Нисам пуно тражила од живота, само да су ми оне живе и здраве – навела је њена мајка.

Возач осуђен на само три године затвора

Возач Слободан Б. је у притвору провео мјесец, послије чега је пуштен да се брани са слободе, а на суђења је, како је тврдио отац настрадалог Бориса, долазио аутомобилом, пише Блиц.

Пратите нас и путем Вибера