Мајдампек

Далибор погинуо на истом мјесту гдје и његов син прије 3 године

  • Извор: Нова.рс
  • 25.10.2024. 17:14

Беживотно тело Далибора Илића (47) нађено је јуче надомак Рајкове пећине у близини Мајдампека.

Према још увијек непотврђеним информацијама, несрећа се догодила тако што се обрушило брдо у близини пећине. Који је тачан узрок и под којим околностима је страдао овај мушкарац знаће се након обављене обдукције тела која ће се обавити током данашњег дана у Општој болници у Мајданпеку, сазнајемо од надлежних из Полицијске станице у Мајданпеку.

Иначе, Далибор Илић је пре три године, 2021. готово на истом мјесту изгубио сина Богдана Илића (19) који је те кобне ноћи 3. маја, био у аутомобилу са двојицом другова, који су узели возило марке "пежо" без знања једног од родитеља дјечака који је управљао аутомобилом и усљед неприлагођене брзине слетјели у језеро Велики затон, у близини Рајкове пећине.

Аутомобил који се тада кретао иза "пежоа" који је слетио у хладну воду језера, зауставио се и двојица дјечака из "пежоа" је спасено, док је Богдан Илић остао у колима на дну језера.

Пријатељи, познаници, родбина опраштају се путем друштвених мрежа од настрадалог Далибора Илића, изражавајући саучешће породици.

"Отишли сте обојица прерано", "Сада си на неком бољем мјесту са својим Богданом", само су неке од потресних објава на друштвеној мрежи Фејсбук, путем које се Мајданпечани опраштају од свог суграђанина, настрадалог Далибора Илића.

(Нова)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.