Ваљево

Дионица смрти и даље односи животе: Дјевојка погинула у несрећи је унука познатог угоститеља

  • Извор: Информер
  • 29.09.2024. 17:07

К. П. (23) која је синоћ са пријатељицом Ј. П. (24) погинула у тешкој саобраћајног несрећи у мјесту Близоња код Ваљева је унука власника једне кафане у Ваљеву.

"Страдала К. П. је кћерка А. П, чији отац, познат по надимку Бели, држи један мали ресторан у Ваљеву. Поред њега, власник ресторана има још једног сина И. П. Чули смо за трагедију. Страшно", рекао је за "информер" један Ваљевац.

Тешке тјелесне повреде је задобио возач В.К, Д.Ж. (18) из Ваљева и И.К. (22) из села Близоње град Ваљево. Сво троје је превезено на УЦ Београд.

Огњен Пејић је био талентовани млади рукометаш

Иначе, на путу Ваљево-Шабац раније су се догодиле још двије саобраћајке у којима је погинуло пето особа, а међу њима је и познати рукометаш Огњен Пејић.

Раду Манојловић блиска особа за пола године закинула за 100.000 евра

Раду Манојловић блиска особа за пола године закинула за 100.000 евра

У тешкој саобраћајној несрећи код Драгиња, 28. децембра 2021. живот је изгубио млади и талентовани рукометаш ОРК Металац, Огњен Пејић (21). Поред њега страдали су возач Немања Аћимовић (20) из Осечине и Ирена Максимовић (20) из Ваљева. До трагедије је дошло кад је возило у коме су се налазили Немања, Ирена и Огњен, прешло на супротну страну и директно се сударило са камионом.

Огњен Пејић Пеја је био један од најбољих рукометаша ОРК Металац. Са 12 година је почео да се бави рукометом у Омладинској школи Металца, већ са 15 година је играо Интер-лигу а потом и Супер "Б" лигу.

Само два и по мјесеца раније, у чеоном судару "шкоде" и "опела" 2. октобра 2021. године страдале су двије особе, а љекари су се борили тада за живот једног тешко повријеђеног мушкарца.

До чеоног судара два возила дошло је ујутро око 4 часа, на дијелу пута са три коловозне траке. Тада су се сударили „"шкода“ новосадских таблица и "опел астра“ у којој су се налазили погинули Ваљевци.

Неким пензионерима стиже једнократна помоћ, познато и колико

Неким пензионерима стиже једнократна помоћ, познато и колико

Од силине удара на лицу мјеста погинули су М.Ђ, који је управљао "опелом“, и његова ташта М.А. из Ваљева, док је возач другог возила превезен у ваљевску болницу, гдје су се борили за његов живот.

Претпоставља се да је возач из Ваљева идући из правца Коцељеве прешао из своје у трећу траку и директно се сударио са Новосађанином.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Документарни програм: Гаравице

    '''Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)

  • 22:00 Персона (16+)

    Персона (16+)

  • 23:00 Страначка хроника

    Страначка хроника