Власеница

Домаћину изгорјела штала, штета огромна

  • Извор: СРНА
  • 24.10.2024. 14:56

У пожару на имању породице Станић у селу Грабовица у општини Власеница изгорјела је штала са више од 1.000 бала сијена, музилице и сав алат који је био у објекту.

Домаћин Рајко Станић рекао је новинарима да је унука примијетила пожар који је захватио кров штале, те да су покушали уз помоћ комшија да гасе ватру, али су одустали након што су видјели да гори електрична инсталација и да се пламен брзо шири.

Мајка је родила брата 27 дана након што је родила мене: Необична прича из БиХ

Мајка је родила брата 27 дана након што је родила мене: Необична прича из БиХ

Он је навео да су јуче на терен након његовог позива око 13.30 часова изашли полиција и ватрогасци, и да је пожар угашен за мање од пет часова.

"У домаћинству нас живи осморо, ја, син, снајка и петоро унучића. Бавимо се пољопривредом, обрађујемо више од 200 дунума земље. Имамо седам крава, једну јуницу, 20 оваца, и велика је срећа што је стока била на испаши", рекао је Станић.

Станић је захвалио свима који су учествовали у гашењу пожара, као и начелнику Мирославу Краљевићу за којег је рекао да је увијек спреман да помогне у невољи, те предсједнику Скупштине општине Горану Ђурићу који је посјетио породицу.

Након Котор Вароша менингитис се појавио и у Бањалуци

Након Котор Вароша менингитис се појавио и у Бањалуци

Вишечлана породица суочава се са тешком финансијском ситуацијом, али се надају да ће лош период да преброде уз помоћ хуманих људи. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.