Предузетници

Драгутин и његов син Томислав погинули код Венеције

  • Извор: Агенције
  • 20.09.2024. 20:56

Отац Драгутин (65) и син Томислав (40) из Крижеваца погинули су јуче око 5.30 часова у саобраћајној несрећи на ауто-путу надомак Венеције.

Они су се аутомобилом закуцали у камион који је био испред њих, док фотографије са лица мјеста показују да је предњи дио аутомобила у потпуности смрскан и заглављен испод камиона. 

Према писању тамошњи медија, Драгутин (65) и Томислав (40) Вишак, били су крижевачки предузетници, власници транспортног предузећа. 

Како преносе италијански медији, несрећа се догодила на ауто-путу између Сан Ђорђо ди Ногара и Латисане у правцу Венеције, а до судара је дошло када је ауди у коме су били отац и син из Крижеваца насилно налетио на камион који се кретао испред.

"Не знам како ћу даље, изгубила сам двоје најдражих људи"

Сви који познају породицу Вишак са невјерицом су примили вијест о несрећи која је највише погодила супругу и мајку Љерку Вишак.

"У шоку сам и не знам како ћу даље. У истом трену остала сам без двије најмилије особе и откад су ми рекли шта се догодило, на таблетама сам за смирење. Имамо осјећај да ће ми, како ће вријеме одмицати, бити још теже. Ништа не знам о самој несрећи јер ми нико није службено ништа рекао, осим да сам заувијек изгубила супруга и сина“, рекла је Љерка Вишак за "Подравски лист". 

"Не дај Боже да се некоме овако нешто деси"

Драгутин и Томислав су јуче отишли на службени пут у Италију, а дионица ауто-пута на којој се догодила трагедија није им била непозната јер су често пролазили поред ње с обзиром да имају бројне пословне партнере у Италији.

"Ништа не може да ми врати мужа и сина. Кад бих само могла да их видим још пет минута да се опростим од њих. Само ми Бог може дати снаге да преживим ову трагедију и не вјерујем да ћу се опоравити од тога. Имам још два сина, један живи са мном, а други је у Загребу, и морам некако да дођем к себи због њих, стално ме зову многи пријатељи и они су ми подршка у овим најтежим тренуцима У мом животу кажу да вријеме лијечи све ране, али ово више ништа не може да излијечи мој бол“, додала је Љерка кроз сузе.

Вулићева за ''Руску газету'': Српска настоји да јача везе са БРИКС-ом

Вулићева за ''Руску газету'': Српска настоји да јача везе са БРИКС-ом

Још се не зна када ће тијела Драгутина и Томислава бити превезена из Италије у Крижевце, а то Љерку додатно огорчава због велике трагедије која је задесила њену породицу.

"Превоз смо договорили, али чекамо одобрење да их погребно предузеће превезе. Не дај Боже да се некоме догоди овако нешто“, рекла је Љерка Вишак за "Подравски".

Пратите нас и путем Вибера