Бруталан напад

Драма у Широком Бријегу: Са фантомкама напали младиће у ауту

  • Извор: Агенције
  • 21.09.2024. 22:06

Тројица младића из Широког Бријега претрпјела су бруталан напад у четвртак увече у мјесту Узарићи, када су их непознате особе, након што су им препријечиле пут, физички напале користећи палице, ноге и руке.

Један од нападнутих младића задобио је лакше повреде, а возило марке BMW у којем су се кретали претрпјело је значајна оштећења, јавља портал "Јабука.тв".

Како је рекао портпарол Министарства унутрашњих послова Западнохерцеговачког кантона (МУП ЗХК), Миле Ћавар, инцидент се догодио у 18.45 сати када је Полицијска управа Широки Бријег примила пријаву од двадесетогодишњег М.Ћ. из Широког Бријега.

Он је пријавио да су он и његова два пријатеља, деветнаестогодишњаци Л.И. и М.К, постали жртве насилног напада док су се кретали путем у мјесту Узарићи.

"Станивуковићу, врати наше паре'': Постављен па скинут натпис код терена ФК Будућност

Инцидент је почео када су нападачи, чији идентитет још није утврђен, препријечили пут младићима. Након што су их вербално провоцирали, физички су их напали користећи палице, ударајући их и ногама и рукама, чиме су проузроковали лакше повреде код Л.И. Поред тога, нападачи су нанијели и значајну материјалну штету на њиховом возилу.

"Полицијски службеници су о инциденту одмах обавијестили дежурног тужиоца Тужилаштва Западнохерцеговачког кантона, који је наложио спровођење увиђаја и других истражних радњи како би се утврдиле све околности под којима је дошло до овог насилног догађаја", изјавили су из МУП-а ЗХК.

Погинула дјеца имала 10, 7 и једну годину: Возачу војног возила одређено задржавање

Погинула дјеца имала 10, 7 и једну годину: Возачу војног возила одређено задржавање

Нападачи су након инцидента побјегли у непознатом правцу, а полиција тренутно интензивно трага за починиоцима. Како преноси портал "Јабука.тв", на снимку напада, који је објављен, може се видјети да су нападачи носили фантомке на главама, што додатно отежава њихову идентификацију.

Овај насилни чин потресао је цијелу БиХ, а истрага о инциденту је у току.

Видео, који је узнемиравајућег садржаја, можете погледати на ОВОМ ЛИНКУ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:05 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм