Требиње

Дрога нађена на путу: Избацили је из аута!

  • Извор: АТВ
  • 21.06.2024. 17:22

Припадници Полицијске управе Требиње заплијенили су 855 грама марихуану те 471 грам амфетамин-спид, након што је непозната особа ову дрогу избацила из возила.

"Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су 21. јуна 2024. године, у мјесту Волујац, град Требиње увиђајем изузели 855,35 гр. зељасте биљне материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу марихуану и 471,80 гр. бијеле прашкасте материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу амфетамин – спид. Поступајући по прикупљеним оперативним сазнањима полицијски службеници су предузимали мјере и радње на откривању и документовању кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога. У мјесту Волујац, непознато лице је из путничког аутомобила на коловозну траку избацило два најлонска паковања зељасте биљне материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу марихуану и два најлонска паковања бијеле прашкасте материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу амфетамин – спид, укупне бруто масе 1.327,15 гр", саопштено је из ПУ Требиње.

Под надзором Окружног јавног тужилаштва у Требињу полицијски службеници Полицијске управе предузимају све мјере и радње у циљу документовања кривичног дјела „Неовлашћена производња и промет опојних дрога“ као и проналаска лица је одбацило опојну дрогу и путничког аутомобила које је кориштено.

Пратите нас и путем Вибера

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм