Убица у бјекству

Хладнокрвно их убио послије ручка: Ово су брат и сестра којима је пресудио Алија Балијагић

  • Извор: Новости.рс
  • 26.10.2024. 21:39

Неколико сати прије него што ће, како се сумња, хладнокрвно да их убије, Алија Балијагић боравио је у домаћинству страдалих Миленке и Јована Маџгаља.

Не слутећи да у дом примају свог крвника и џелата, и вјероватно се представљајући лажно, брат и сестра из засеока Соколац код Томашева, подручја на територији општине Бијело Поље, примили су га као да им је род рођени. Незванично, он је у петак ручао у кући у којој је неколико сати касније из ватреног оружја убио домаћине.

Доводе се у везу са терористичким нападом у Босанској Крупи - Ово су ухапшене вехабије

Доводе се у везу са терористичким нападом у Босанској Крупи - Ово су ухапшене вехабије

У петак око 21.10 сати полицији у Бијелом Пољу пријављено је да су у засеоку Соколац у близини Томашева живота лишене двије особе старије животне доби. Њихова тијела су пронађена у кући, а наоружани извршилац је побјегао.

Полиција је у убрзо идентификовала особу за који се сумња да би могао бити убица. Осумњичен је Бјелопољац Алија Балијагић, а ради се о вишеструком повратнику, за којим полиција трага 15 дана због крађе пушке.

Узнемиреним грађанима Бијелог Поља, а нарочито мјештанима поменутог села, је поручено да буду опрезни, остану у својим објектима становања и не дозволе улазак у исте непознатима, док полиција предузима све активности – саопштила је Управа полиције Црне Горе.

Полицајац повријеђен током потраге за убицом брата и сестре

Полицајац повријеђен током потраге за убицом брата и сестре

У потрагу за извршиоцем кривичног дјела и претрагу терена стављени на располагање сви расположиви капацитети Управе полиције – службеници РЦ безбедности “Сјевер”, Противтерористичка јединица, Посебне јединице полиције, Сектора за борбу против криминала, Сектора граничне полиције, Сектора полиције опште надлежности, Одјељења безбједности Пљевља, службени пси и хеликоптерска јединица МУП-а и Војске Црне Горе, дронови и уређаји за осматрање и извиђање.

Како преносе “Новости”, у најкраћем року очекује се и подршка специјалних тимова Војске Црне Горе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Немирни (16+)

    'Српска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића "Један погрешан корак", а режирао је Дарко Николић

  • 23:00 Филм

    ''''Филм

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм