Београд

''Је л' ви знате ко сам ја, боли ме п***а'' - Бахато паркирање Тање Меденице згрозило јавност

  • Извор: Курир
  • 05.10.2024. 09:37

На друштвеним мрежама се појавио снимак непрописног паркирања на Врачару, усљед чега је саобраћај био блокиран на неколико сати, док је данас саопштено да је поднијета прекршајна пријава против тридесетседмогодишње жене — која је сада на истим мрежама идентификована као Тања Раденков Меденица, докторка пластичне хирургије и власница приватне клинике, према писању портала "Република".

Подсјећамо, полицијски службеници су 1. октобра ове године, одмах по пријави да је у Голсвордијевој улици аутомобил марке бмв х5 непрописно паркиран и да омета одвијање саобраћаја и кретање пјешака, изашли на лице мјеста и помјерили возило са коловоза, а против возача сачинили прекршајни налог по Закону о безбједности саобраћаја на путевима.

- Молим вас да објавите, жена је паркирала ауто на сред Голсвордијеве и отишла на сат времена, улица је блокирана као и већи дио Булевара у застоју. И да људи знају да је колапс у овом дијелу града, жена инвалид не може да прође, 4 буса стоје и ко зна колико аутомобила - наведено је било испод подијељеног видеа, који је објавила Инстаграм страница "мој_бео_град_".

"Је л' знате ви ко сам ја?"

Како наводи портал "Република", а како се пише по друштвеним мрежама, послије сат времена је изашла жена из оближње зграде и бијесно добацила: "Је л' знате ви ко сам ја" и "Боли ме п****", сјела у аутомобил и одвезла се. 

На друштвеним мрежама се појавила информација да је бахата Београђанка заправо Тања Раденков Меденица, специјализант пластичне естетске и реконструктивне хирургије и власница приватне клинике, позната по потпуно измијењеном физичком изгледу и сарадњи са старлетама.

Иначе, Тања Раденков Меденица је позната широј јавности и то по скандалима. Она је урадила рекламу за клинику са старлетом Аном Кораћ, гдје Кораћева глуми дјевојку зависну од пластичних операција, а докторка је подржава у томе и плус јој додаје шта би још могла да промијени на себи. Раденков Меденица је често на мети критика због својих пластичних операција, док је и своју клинику рекламирала билбордима са порукама: "На корак до савршенства". 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.