Хорор

Језив злочин код Добоја: Рођеног брата полио бензином и запалио

  • Извор: Аваз
  • 25.09.2024. 16:43

Још једна породична трагедија десила се у БиХ. Прије 15 дана, мушкарац је запалио свог брата у мјесту Лукавица Ријека у општини Добој-Исток, а увиђај су обавили припадници Полицијске управе Грачаница.

Избио сукоб

Запаљени мушкарац је прије три дана преминуо у болници у Тузли, гд‌је је био хоспитализован. Наређена је обдукција тијела како би се утврдило да ли је преминуо од посљедица запаљења до којег је дошло након што га је брат полио бензином.

Свему је, како сазнајемо, претходила свађа у породичној кући, а, наводно, разлог су неразјашњени односи у вези с под‌јелом имовине.

Чеченски командант: Убрзо ће схватити гдје су завршили

Чеченски командант: Убрзо ће схватити гдје су завршили

Они су били у кући када су се сукобили, да би потом један од њих отишао по канту бензина којим је полио брата. Све је то гледала њихова мајка. Чак су и комшије притекле у помоћ и гасиле ватру, како се не би проширила на цијели објект. Несрећног запаљеног мушкарца изнијели су напоље, гд‌је су покушавали угасити ватру.

Из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона је речено да се овај случај десио прије мјесец дана те да је Тужилаштво ТК наредило обдукцију тијела настрадалог мушкарца.

Кобне повреде

Његов брат налази се у притвору и сумњичи се за покушај убиства док обдукција не буде урађена, односно док се не утврди јесу ли повреде које је нанио брату запаљењем узроковале смрт. Резултати обдукције требали би бити познати данас.

- Устао је и рекао: „Сад ћу све запалити, и тебе и кућу.“ Отишао је по канистер, полио брата и запалио га - стоји у извјештају полиције.

Преминула студенткиња Правног факултета Јелена Столић

Преминула студенткиња Правног факултета Јелена Столић

Нажалост, ово није прва трагедија која је задесила ову породицу. Наиме, раније је један брат погинуо у минском пољу, други у аутомобилској несрећи, а отац им је настрадао у рату.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)