Насиље у породици

Језиви детаљи хорора у Земуну: Пријетио жени да ће јој сипати киселину у гениталије и запалити

  • Извор: Телеграф
  • 30.09.2024. 14:29

Против окривљеног Д.М. (42) Јавни тужилац Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је поднио Трећем основном суду у Београду оптужни приједлог због сумње да је извршио два кривична д‌јела насиље у породици.

Окривљеном се ставља на терет да је у току ноћи са 27. на 28. август, од 21.30 часова до послије поноћи, у Београду, односно у Земуну, у породичној кући, примјеном насиља, пријетњом да ће је убити, дрским и безобзирним понашањем, угрозио спокојство и тјелесни интегритет чланова своје породице – бившој ванбрачној супрузи и сину.

У алкохолисаном стању оштећеној је говорио да је ку*ва, пријетио јој да ће купити сону киселину и сасути јој у гениталије, палио је и гасио пламен упаљача пријетећи да ће јој запалити косу, да ће је заклати кључем од аутомобила, да ће је полити јестивим уљем и запалити, након чега је оштећену рукама ухватио за спаваћицу покушавајући да је угура у подрум.

Она је успјела да се истргне из његових руку и побјегла је у двориште, окривљени је сустигао и стављао јој руку преко уста како не би вриштала, а потом је од стране сина – оштећеног заустављен и оборен на травњак, након чега је оштећеног десном шаком ухватио за врат, пријетећи му да ће му ишчупати гркљан и да ће га задавити.

Оштећени га је стиснуо за руку јаче, да би окривљени десном руком почео да га гребе са лијеве стране струка а затим га угризао за два пута за лијево раме, па је окривљени усљед оваквог поступања угрозио спокојство оштећених, те оштећеном – сину нанио јединствену лаку тјелесну повреду виду површинске повреде обје руке, уганућа и истегнућа меких ткива врата са огуљотинама коже, површинске повреде оба стопала, површинске повреде лијеве слабине, површинске повреде лица и уједину лијевог рамена.

Јавни тужилац је предложио суду да опозове ранију условну осуду изречену окривљеном пресудом Трећег основног суда у Београду од дана 05.02.2021. године и казну затвора у трајању од једне године узме као утврђену и да му изрекне јединствену казну затвора у трајању од двије године и два мјесеца, те да му продужи притвор у којем се окривљени налази од дана 29.08.2024. године, када је лишен слободе, преноси Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.