Зеница

Конобар тврди да га је претукао полицајац: Осјетио сам крв у устима

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 17.10.2024. 13:32

Након паљевине путничких аутомобила Шкода Фабија, Голф 2 и Цитроен Ц4 у Зеници, локални конобар тврди да је над њим извршена полицијска бруталност.

Он тврди да је инцидент настао јер је сликао запаљене аутомобиле.

Све се догодило у раним јутарњим сатима у зеничком насељу Нова Зеница. Зеничанин Фаик Најетовић тврди да га је напао полицајац, усљед чега је задобио повреде.

У исповијести за “Црну Хроника”, Најетовић је испричао све детаље овог догађаја.

Ријечи другарице преминуле Џејле кидају срце: Често те сањам, гледам с дивљењем

Ријечи другарице преминуле Џејле кидају срце: Често те сањам, гледам с дивљењем

"У јутарњим сатима, око 7:00, дошао сам до објекта кафе и пицерија Парламент, гдје радим, и био сам затечен оним што сам затекао", више возила је било запаљено.

"Полиција је већ била присутна с обје стране мјеста догађаја. Као што би многи учинили, изашао сам из објекта да снимим и усликам ситуацију. Стајао сам на пролазу за станаре и пјешаке, ван ограђене зоне, и почео фотографисати", прича Најетовић.

Додаје како су у том тренутку полицијски службеници примијетили да фотографише и почели викати на њега да престанем.

"Један од њих ми је пришао с изузетно насилним ставом, захтијевајући да обришем све што сам снимио", наставља причу овај конобар.

"Одбио сам, јер сам сматрао да нисам прекршио закон – био сам ван ограђене зоне и вјеровао да имам право да документујем оно што се дешавало. Међутим, полицајац је насилно реаговао, почео ми савијати руке, ударати ме по ногама и гурао ме према зиду. У том тренутку био сам у шоку, а траума коју сам доживио била је невјероватна. Нисам ни примијетио да ми је зуб пукао све док нисам стигао у просторије МУП-а Зеничко-добојског кантона, гдје сам осјетио крв у устима", тврди Најетовић.

Утврђен узрок смрти Лијама Пејна

Утврђен узрок смрти Лијама Пејна

Истиче како је одмах затражио медицинску помоћ од присутних полицајаца, који су позвали хитну помоћ.

"Хитна је стигла врло брзо, прегледали су ме, утврдили повреде и издали ми повредни лист. Након тога сам био задржан у просторијама МУП-а од 07:25 до 13:45. Када сам напустио просторије, упутио сам се на ургентни блок, гдје су специјалисти потврдили све повреде", прича Најетовић у исповијести за “Црну Хронику”.

Као Зеничанин наглашава дубоко је разочаран начином на који се поступа према грађанима.

"Посебно ме брине прекомјерна сила коју примјењују новозапослени полицијски службеници, чиме се уноси страх и немир међу грађанима. Ово је искуство које никада нећу заборавити и сматрам да такви поступци морају бити строго санкционисани", закључује он у разговору за портал “Црна Хроника”.

Опрез: Појавила се лажна ”Тему” апликација која краде податке о картицама!

Опрез: Појавила се лажна ”Тему” апликација која краде податке о картицама!


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.