Препријечили им пут

Малољетници напали тројицу младића у овом граду у БиХ

  • 24.09.2024. 19:27

Широкобријешка полиција утврдила је идентитет малољетника који су напали тројицу младића из Широког Бријега. Напад се догодио у четвртак, 19. рујна, у мјесту Узарићи, а из полиције кажу да се ради о сукобу навијачких група.

Како су у уторак објавили из МУП-а Жупаније Западнохерцеговачке, у четвртак у 20,40 сати полицијски службеници Полицијске управе Широки Бријег примили су пријаву од М.Ћ. (2004.) да су у мјесту Узарићи најприје вербално, а затим и физички нападнути он и двојица његових пријатеља Л.И. (2005.) и М.К. (2005.) из Широког Бријега.

Младићи су пријавили да им је више непознатих особа препријечило пут како би спријечили њихов пролазак с возилом те да су их ударали палицом, ногама и рукама.

Том пригодом оштетили су им возило и вербално их вријеђали, а напосљетку су физички насрнули на Л.И. којем су нанијели лакше тјелесне повреде.

Полиција је радећи на расвјетљавању овог догађаја утврдила да су починиоци казнених дјела три малољетне особе којима је утврђен идентитет, док је за четврту особу у току утврђивање идентитета.

С обзиром на то да се ради о малољетним особама према истима се поступа у складу са законом о заштити малољетних особа у казненом поступку.

Према досад прикупљеним чињеницама ради се о сукобу навијачких група, истичу из полиције.

(Фена)

Пратите нас и путем Вибера