Америка

Младић поријеклом из БиХ сурово убијен у Лас Вегасу

  • Извор: Аваз
  • 08.10.2024. 15:53

Младић, поријеклом из БиХ, преминуо је након што је пронађен упуцан у слупаном возилу у близини подручја Спринг Вали, према полицији Лас Вегаса, пише амерички портал "8 Њуз Нау".

У суботу полиција је реаговала на подручју Саут Декатур Булевар и Соб Авенју у близини Сансет Роада након што се чуло неколико пуцњева.

Када су полицајци стигли, пронашли су возило које је ударило у "фиксни објекат" . У возилу је био младић који је задобио ране од ватреног оружја, рекла је полиција.

Лавров: Ако Кијев крене на Русију дугометним ракетама, ово одмах ступа на снагу

Лавров: Ако Кијев крене на Русију дугометним ракетама, ово одмах ступа на снагу

Мушкарац је идентификован као Елвин Сејдиновић (22), и пребачен је у локалну болницу гдје је касније проглашен мртвим.

Полиција је замолила да им се јаве сви који имају било какву информацију о овом догађају да се јаве Одјељењу за убиства.

На интернет страници ГоФандМи, упућена је молба за прикупљање средстава за сахрану.

"Породица Сејдиновић доживјела је трагичан губитак када је Елвин убијен из ватреног оружја док је ишао на посао у суботу 5. октобра 2024. Цијели свијет цијеле породице сломљен је овим гнусним злочином. Био је љубазан син, брат, унук, нећак, ујак и пријатељ пун љубави. Био је дивно људско биће које су вољели сви који су га познавали. Био је забавна, спонтана, авантуристичка особа. Уживао је играти кошарку и проводити вријеме окружен породицом и пријатељима",  наведено је у објави.

Језива пријетња министру из БиХ: Биће завршено смрћу

Језива пријетња министру из БиХ: Биће завршено смрћу

"Истргнут је из наших живота прерано. Породица пролази кроз незамисливу бол и сломљено срце", додаје се.

"Сва прикупљена средства ићи ће за трошкове сахране и помоћи у поновном проживљавању финансијског стреса током овог тешког времена. Цијела породица јако цијени сваку помоћ", напоменули су.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.