Данка Илић

На мјесто код ког је нестала Данка (2) ватрогасци довели човјека са ашовима

  • Извор: Телеграф
  • 02.04.2024. 10:10

На плац код ког је нестала Данка Илић (2) у Бањаском Пољу, ватрогасци су управо довели човјека са ашовима, јавља репортер Телеграфа са лица мјеста.

Како јављају новинари са терена, ситуација у Бањском Пољу овог јутра је чудна. Наиме, полиција више не легитимише људе као што је то био случај претходних дана, а испред куће код које је нестала Данка, и даље се налази једна полицијска патрола. По први пут, полиције нема на улазу у село.

До сада је полиција је даноноћно дежурала на уласку у Бањско Поље гдје је и легитимисала на улазу, али и у самом мјесту, међутим овог јутра то није случај, појашњава репортерка.

Бојана Отовић Пјановић о случају мале Данке: Сви су осумњичени!

Бојана Отовић Пјановић о случају мале Данке: Сви су осумњичени!


Испред куће код које је нестала мала Данка, ситуација је прилично мирна. Међутим и прилично другачија. Насеље је пусто и тихо, нема људи, а испред куће дежура једно полицијско возило као и досад.

Подсјетимо, Данка је нестала у тренутку када је њена мајка давала воду другом дјетету, а потрага траје од тог дана. Траг који је дигао цијелу Србију и регион на ноге стигао је из Беча, а у питању је снимак на ком се види дјевојчица која подсјећа на малу Данку, у пратњи двије Румунке.

По први пут због њеног нестанка у Србији се огласио Амбер Алерт под називом "Пронађи ме".

(Извор: Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: