Београд

Насрнуо на супругу, па причао како се ничега не сјећа

  • Извор: Телеграф
  • 24.09.2024. 16:12

Р. Ј. (45) саслушан је у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду због сумње да је извршио кривично дјело насиље у породици на штету своје супруге.

Њему се на терет ставља да је 22. септембра увече у породичној кући у Бечмену у пијаном стању примјеном насиља и пријетњом да ће да нападне на живот и тијело, угрозио спокојство и тјелесни интегритет супруге која је због његових поступака осјетила страх.

Прије саслушања окривљени је прегледан од стране вјештака психијатра, који је рекао да је Р. Ј. способан да изнесе одбрану, након чега је и саслушан.

Злостављао и мучио комшиницу

Злостављао и мучио комшиницу

Он је рекао да се не сјећа да ли је извршио кривично дјело.

С обзиром на то да постоје околности које указују да ће боравком на слободи да утичу на оштећену и понови кривично дјело Треће основно јавно тужилаштво у Београду поднијело је приједлог Трећем основном суду у Београду да према окривљеном одреди притвор, који је рјешењем суда и одређен.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.