"Фаћо" и Кељменди

Обрачун криминалаца у Сарајеву: Заказали тучу, један дошао други послао полицију

  • Извор: Аваз
  • 05.11.2023. 17:48

Несвакидашња драма на друштвеној мрежи ТикТок дешава се минулих дана у Босни и Херцеговини гдје су Елвис Кељменди, син нарко-боса Насера Кељмендија посвађао са Амиром Пашићем званим Фаћом, локалним криминалцем.

Према наводима Аваза.ба, свађа преко ТикТока траје данима, а синоћ је њихов сукоб требало да кулминира састанком "очи у очи", али до тога није дошло.

- У центру Сарајева синоћ се одвила права драма, јер је Амир Пашић снимајући се уживо на ТикТоку навео да иде да се нађе са "супарником" Кељмендијем, који на договорено место није дошао, али су дошли припадници МУП Кантона Сарајево и одвели га на информативни разговор - наводи Аваз.ба.

Наводно, након тога на разговору у МУП-у завршио је и син нарко-боса Кељмендија.

На ТикТоку минулих дана може се видјети јавни рат међу овом двојицом који један другог изазивају и пријете, а како се наводе локални медији сукоб је настао након првог лајва Елвиса Кељмендија.

- Сједи онај кер Фаћо са неком двојицом и ја пролазим, и они се заледили, не померају се. Али следећи пут кад вам дођем, доћи ћу вам сам и биће вам весело. Мафијаши једни на батерије - говори у клипу који иде уживо Елвис, док с друге стране Амир Пашић на телефону пушта тај клип и иронично се смије и каже "све је тако било као што каже тај младић" кога иначе, назива погрдним именима.

Такође, ово није крај сукоба јер има неколико снимака на којима један другог прозивају.

- Замислите прети ми кретен, цинкарош, ма убићу те чим те видим. Ти ћеш мени децом да претиш, ма има да те нема - само је један од клипова.

- Ево ја те чекам где си ти?! Ја сам изашао, а тебе нема - обратио се Амир Кељмендију уз бројне непримерене речи док се снима насред улице. Иначе, МУП Кантона Сарајево је реаговао и обојица су приведена на информативни разговор.

Па да подсјетимо, Елвис Кељменди био је хапшен у јулу прошле године као део криминлане групе која је шверцовала дрогу, а након хапшења нађена је и тајна свеска клијента. У октобру прошле године Кељменди је постао свједок тужилаштва и открио је све тајне тог клана.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм