Београд

Огласила се дјевојка коју је претукао момак: На слободи је, плашим се за живот

  • Извор: Агенције
  • 06.09.2024. 18:52

Л. Ђ. (27) који је злостављао и тукао дјевојку и њену другарицу у ресторану у Новом Београду по одлуци суда пуштен је на слободу.

Он је све признао у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду и тужилац је тражио за њега притвор.

– Дечко је пуштен на слободу. Плашим се за свој живот, моје другарице и цијеле породице. Оно што сте видјели на снимку није ништа. Претрпјела сам језиво злостављање као и сви људи око мене. Није ми јасно како је донијета оваква одлука. Он нас је све мјесецима малтретирао – каже С. С. коју је у понедјељак претукао младић у ресторану у Београду.

За Телеграф проговорила је након одлуке суда у Београду.

Саслушан мушкарац који је напао

Раније данас, тужилац Трећег основног јавног тужилаштва у Београду је саслушао је ухапшеног Л. Ђ. (27) на околности извршења два кривична дјела злостављање и мучење и кривичног дјела угрожавање сигурности.

Окривљени призна извршење кривичног дјела

Окривљени је у потпуности признао извршење кривичних дјела која му се стављају на терет, односно да је у понедјељак у ресторану “Тета” на Новом Београду своју емотивну партнерку – оштећену С. С. и њену другарицу – оштећену Ј. Б. ударао по глави, шутирао, чупао за косу и вукао по локалу, након чега је побјегао са места догађаја, а сестри оштећене С.С. – оштећеној А.С. слао претеће поруке да ће да убије њу, њену сестру и њиховог оца, због којих се оштећена уплашила за своју безбједност и безбједност чланова своје породице.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: