АнтеЋорушић

Огласила се полиција о погибији директора КБЦ Загреб

  • Извор: Агенције
  • 22.10.2024. 15:38

ПУ загребачка се данас огласила о смрти директора КБЦ Ребра, у Загребу, Анте Ћорушића, а њихово саопштење пренијели су медији,

„У понедјељак, 21. октобра у 10.45 на Максимиру у Улици Мије Кишпатића у кругу здравствене установе пронађено је тијело 66-годишњака. На мјесту догађаја обављен је увиђај којим је руководила замјеница Жупанијског државног тужилаштва у Загребу уз стручну помоћ полицијских службеници Службе за увиђај и криминалистичку технику Полицијске управе загребачке којом приликом на тијелу нису пронађени трагови који би упућивали да је смрт наступила као посљедица кривичног дјела. На мјесту догађаја мушкарац је преминуо услијед повреда задобивених приликом пада са висине од око 8 метара. Тијело је превезено у Завод за судску медицину и криминалистику“, саопштено је из полиције, пише Н1.

Подсјетимо, како преноси 24сата.хр, колеге су покушале да га реанимирају након пада, али, нажалост, нису успјели. Анте Ћорушић је погинуо у паду с пожарних степеница.

Директор Клиничког центра пао у болници и погинуо

Директор Клиничког центра пао у болници и погинуо

Наводно је прије тога рекао да иде да купи цигарете. Продавница се налази у приземљу исте зграде. Он је након пада ударио главом и на мјесту преминуо.

„Стајао сам с колегом близу улаза у КБЦ Загреб. Чули смо ударац. Отишли смо да видимо шта се збива и видјели да су људи већ изашли из болнице. Радило се о директору Анти Ћорушићу. Дошли су његов замјеник, главна сестра, тим љекара. Покушали су да му помогну“, изјавио је свједок.

Како је рекао свједок, било је то крај зграде у којој је управа, близу улаза у болницу из смјера Кишпатићеве улице. Рекао је како су се окупили запослени болнице и плакали. Дошла је и полиција да би утврдила како је Ћорушић пао.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.