Радослав Драгијевић

Оптужени у случају убиства Данке Илић тврди да је она жива и да зна гд‌је се налази

  • Извор: Телеграф
  • 24.09.2024. 15:32

Радослав Драгијевић који је данас заједно са сином Дејаном, као и Срђаном Јанковићем оптужен за убиство Данке Илић, за Телеграф, је након подизања оптужнице изјавио да није крив, да му "не могу ништа", да "немају доказе" као и шокантну тврдњу да је д‌јевојчица Данка Илић заправо жива, да је продата и да је виђена у Дизелдфору.

То му, каже, све јавља једна особа и да постоје фотографије. Екипа Телеграфа затекла га је код куће у селу Злот.

Тужба за сина

- Ја нисам крив, мени не могу ништа, само сина да ми не дирају, јер сам једног изгубио. Мој Дејан није крив. Није могуће да они то тако ураде, да тако убију дијете. Не можете рупу ископати за три минута. Ја ћу да поднесем тужбу за сина, ја не могу да га вратим, али хоћу да наплатим - каже Радослав.

Говорећи о својим шокантним тврдњама да је дијете живо, Радослав тврди да му је све објаснила једна особа која познаје породицу.

Подигнута оптужница за убиство Данке Илић (2)

Подигнута оптужница за убиство Данке Илић (2)

- Она је вид‌јела моју муку и сама ми се јавила, хтјела је да ми помогне и тврди да је мала продата, да је у Њемачкој у Дизелдорфу - додаје Радослав.

Каже да му је жао због судбине д‌јевојчице али вјерује да ако је продата, у шта је увјерен без обзира на званичну истрагу, доказе и чињеницу да је и сам оптужен, не постоји могућност да се она врати.

У свом излагању спомињао је, наводне, нелогичности у вези с возилима, брзином кретања и наводио је аутомобиле с румунским таблицама, али ти подаци се не уклапају у јавности познате доказе у вези са овим случајем.

Тешко убиство

Оптужница за убиство малене Данке Илић подигнута је данас.

- Више јавно тужилаштво у Зајечару је данас 24.09.2024.г. подигло оптужницу против Дејана Драгијевића (50) и Срђана Јанковића (50) за извршено кривично д‌јело тешко убиство у саизвршилаштву, учињено над д‌јететом Данком Илић из Бора, почињено 26.03.2024.године. Поступајућа тужитељица Вишег јавног тужилаштва у Зајечару је оптужницом обухватила и Радослава Драгијевића (73), оца осумњиченог Дејана Драгијевића стављајући му на терет два кривична д‌јела непријављивање кривичног д‌јела и учиниоца и помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног д‌јела - саопћили су из Вишег јавног тужилаштва за Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?