Ухапшен је

Осумњичен да је у сред ноћи ушао у кућу у Бањалуци, напао мушкарца а онда га и покрао

  • Извор: АТВ
  • 22.10.2024. 15:16

Бањалучка полиција је идентификовала и ухапсила Р.М. из овог града због сумње да је починио кривично дјело разбојништво.

Наведени се сумњичи да је 17. октобра око 03,00 часа ујутру ушао у откључану породичну кућу у Бањалуци, те физички напао лице у њој од којег је тражио новац, а потом  је украо и мобилни телефон и штап и побјегао у непознатом правцу.

АТВ незванично сазнаје да је ухапшени Бањалучанин, стар око 50 година, био у вези са кћерком старијег мушкарца којег је напао и опљачкао, те да је био под дејством алкохола. Од жртве је тражио новац, али када му је човјек рекао да нема, ухапшени му је украо мобилни телефон и штап.

Нападнути мушкарац је том приликом задобио тјелесне повреде и указана му је љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

„На основу Наредбе Окружног суда Бањалука извршен је претрес објеката које користи лице Р.М., којом приликом су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела“, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Након комплетирања и документовања предмета лице Р.М. ће данас уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити спроведено у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.