Ситуација ескалирала

Отац (67) ножем избо сина (43) након свађе

  • 03.07.2024. 19:36

Шездесетседмогодишњи Б. К. из Новог Сада се сумњичи да је у понедјељак око 19 часова на Клиси хладним оружјем нанио повреде сину А. К. (43).

Осумњиченом Б. К. због основане сумње да је извршио кривично дјело покушај тешког убиства члана своје породице, којег је претходно злостављао.

Одређен му је притвор до 30 дана из разлога постојања особитих околности које указују на то да би осумњичени останком на слободи могао ометати поступак утицајем на свједоке – појаснила је за Дневник Јелена Остојин, портпаролка новосадског Вишег суда.

Б. К. је ухапшен у понедјељак увече и одређено му је задржавање, а полиција му је, како се незванично сазнаје, изрекла обје хитне мјере, односно мјеру привременог удаљења из стана и забрану да контактира остале чланове породице.

У дворишту породичне куће у којој живе отац и син са својим породицама, у понедјељак је, да подсјетимо, дошло до препирке, а онда је у једном тренутку отац ножем повриједио сина. На позив полиције интервенисала је Хитна помоћ и по првом приоритету у свјесном стању превезла повријеђеног четрдесеттрогодишњака у Ургентни центар КЦВ на Одјељење хирургије.

Како су рекли у КЦВ, у тренутку пријема пацијент је био свјестан, оријентисан, комуникативан и хемодинамски стабилан.

Примљен је са повредама у виду убодне ране у предијелу абдомена, а након комплетне дијагностике, хируршке обраде и тоалете ране пацијент је пуштен на даље кућно лијечење.

(Дневник)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Европске микродржаве: Малта, документарни програм (Р)

    ''Европске микродржаве: Малта, документарни програм

  • 11:20 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)