Панта Пантелић

Ово је Србин осумњичен да је силовао дјевојку у Будви

  • Извор: Блиц
  • 25.09.2024. 20:08

Будванска полиција трага за држављанином Србије Пантом Пантелићем (47) због сумње да је јуче силовао д‌јевојку у том граду.

Блиц је дошао у посјед видео-снимка на ком се види Пантелић види.

Како наводе у саопштењу полиције, женска особа пријавила је јуче јутру будванској полицији да је силована од стране њој непознатог лица, на једној плажи у том граду, којом приликом је задобила и повреде.

– Она је одвезена на указивање љекарске помоћи и одговарајуће прегледе, гд‌је су јој од стране љекара констатоване повреде. Са догађајем је упознат тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је квалификовао кривично д‌јело силовање и наложио предузимање даљих мјера и радњи у циљу расвјетљавања догађаја. Интензивним радом на терену и предузимањем низа активности из своје надлежности припадници будванске полиције дошли су до сумње да је ово кривично д‌јело извршио држављанин Републике Србије П.П. (47). Против њега је поднијета кривична пријава и полиција за њим интензивно трага – наводе у Управи полиције.

Вишеструки повратник

Како је “Вијестима” речено, Пантелић је у Србији вишеструки повратник у вршењу кривичног д‌јела силовање.

Пантелић је напао д‌јевојку на шеталишту уз море док је она џогирала. Како тврди извор “Вијести”, оборио ју је на земљу и поред покушаја д‌јевојке да се отргне и одгурне га, није успјела.

Како је саопштено, за Пантом Пантелићем полиција интензивно трага.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм