Србобран

Ово су браћа погинула на мотору: Један отац троје дјеце, други требало да се жени

  • Извор: Курир
  • 04.03.2024. 13:26

Дарко Марјановић (38) и његов брат Александар (31) из околине Србобрана погинули су јуче у стравичној саобраћајној несрећи када су из за сада непознатог разлога изгубили контролу над мотором и директно се закуцали у аутомобил.

Несрећа се подсјетимо, догодила јуче око 15 сати на локалном путу од Србобрана ка Дрљану у тренутку када је Дарко управљао мотором, док је Александар био његов путник, преноси "Курир".

Истрага ће утврдити како је дошло до несреће са смртним исходом у којој је повријеђен и возач аутомобила који се сударио са мотором.

"Браћо моја лијепа, останите у мом срцу док се не сретнемо на љепшем мјесту, тамо гдје сте ви данас прерано отишли у вјечну кућу. Љуби вас брат и нека вас анђели чувају", написао је брат погинулих.


Бајден поново шокира свијет: Пољубац за Мелони и порука у пјесми

Бајден поново шокира свијет: Пољубац за Мелони и порука у пјесми

Испод њихове фотографије на којој су загрљени могу се наћи бројни коментари изјаве саучешће и подршка.

"Будите јаки, јако нам је жао што је до овог дошло. Примите наше искрено саучешће, а њих нека Бог прими у рајско царство", пише у једном од коментара.

Како се може видјети на друштвеним мрежама иза Дарка је остала супруга и троје малољетне дјеце, док је Александар био вјерен и требало је ускоро да се жени.

"Отишли да се провозају у смрт, лијепи наши, почивајте у миру", пише у једном коментару испред црне профилне фотографије једног од чланова породице.


Оптужбе у БиХ: Љекари писали себи дежурства и добијали плате до 10.000 КМ

Оптужбе у БиХ: Љекари писали себи дежурства и добијали плате до 10.000 КМ

Ближа родбина и пријатељи још јуче су почели да објављују црне профилне фотографије у знак жалости за Дарком и Александром.

Увиђај је јуче трајао сатима, а та дионица пута је неко вријеме била затворена за саобраћај. Тијела су превезена на обдукцију која ће утврдити како и када је наступила смрт. Иначе, возач аутомобила је повријеђен и транспортован је у болницу, а прије тога ватрогасци су морали да сијеку лим како би га извадили из аута.

Пратите нас и путем Вибера