Нови Град

Потресне ријечи на сахрани убијеног полицајца: ''Храбро си се борио да спасиш живот колеге''

  • Извор: Аваз
  • 26.10.2024. 16:07

Начелник Пете полицијске управе Полицијске станице Босанска Крупа Омер Тахировић обратио се присутнима на сахрани полицајцу Озрену Марану, који је убијен док је био на службеној дужности у Полицијској станици у Босанској Крупи.

- Не постоје ријечи које би могле описати нашу тугу и бол, који осјећамо. Испред Управе полиције МУП-а Унско-санског кантона и полицијске станице захваљујем се свима вама који сте дошли и тиме исказали поштовање према нашем колеги и према његовој породици, његовој мајци Нади, супрузи Јасни, сину Давиду и кћерки Стели којима још једном изражавам дубоко саучешће у име свих полицијских службеника Управе полиције МУП-а УСК и у своје лично име. Тог кобног 24. октобра десио се трагични догађај који нас је све шокирао. Двојица часних и поштених полицијских службеника су обављајући своје редовне послове и задатке нападнути. Тај напад је, нажалост, трагично завршио по нашег колегу и пријатеља Озрена Марана. Твој пријатељ Авдо с којим си радио посљедњу смјену у овом трагичном догађају казивао нам је о твојој храбрости у тренуцима када си изненада брутално и нечовјечно нападнут и тешко рањен и повријеђен си смогао снаге да се с немјерљивом храброшћу бориш до краја са нападачем и спасиш живот свог колеге – истакао је Тахировић.

Додао је да о добрим душама, какав је и био Озрен, којег су од миља звали Оги, најбоље говоре његова дјела, његови бројни пријатељи и његова породица.

Нови Град: Сахрањен полицајац који је убијен у терористичком нападу

Нови Град: Сахрањен полицајац који је убијен у терористичком нападу

Озрен је, како каже, био частан и поштен човјек. На послу професионалан, одговоран, сусретљив, омиљен, како међу својим радним колегама, тако и међу грађанима.

- Све послове је обављао максимално професионално, исказујући висок ниво стручности и разумијевања. За њега није било посла који се не може обавити. Бирали смо те искрено за најосјетљивије послове, за најосјетљивије истраге. Знали смо да је Оги ту да нам помогне. Бирали смо те да завршиш најкомплексније догађаје које ради полиција – казао је он, између осталог.

Додао је да ће Озрен увијек бити у њиховим срцима.  

(Фото: Аваз)

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Европске микродржаве

    У документарном програму Европске микродржаве овај пут доносимо нешто више информација о држави Андори.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)